(foto: liverpool, twitter)

Den tyske storavisen BILD rapporterer at Liverpool allerede har tatt kontakt med representanter for keeperen angående en overgang til Anfield neste sommer. 29-åringens nåværende avtale i Sandhausen går ut neste sommer. Selv om klubben i 2. Bundesliga planlegger å forlenge den avtalen, er det for å sikre at de mottar en overgangssum for spilleren og ikke for å holde unna kjøpere.

SISTE: Gerard Pique legger opp!

Hovedpersonen selv, Patrick Drewes har unnviket spørsmål om sin umiddelbare fremtid etter å ha dukket opp som en sjokksignering for Liverpool.

Drewes, som for tiden er i det tyske SV Sandhausen, sies å være ønsket Jurgen Klopp, siden Liverpool trenger dybde og konkurranse bak Alisson Becker. Caoimhin Kelleher og Adrian fyller for tiden plassene bak brasilianeren, men sistnevnte er 35 og nærmer seg slutten av karrieren. Kontrakten hans går ut neste sommer – mens Kelleher (24) har innsett at han forblir 2. keeper og kan ønske seg bort for å få spille regelmessig førstelagsfotball.

SISTE: Ten Hag vil erstatte Ronaldo med Bayern München-stjerne

Patrick Drewes er i sin beste alder oggjenstår det å se om han vil prioritere spilletid eller en smått utrolig og uventet sjanse til å gå til en storklubb som 2. eller 3. keeper.