Ruslan Malinovskyj

Det er fin flyt hos Tottenham om dagen, de er klare for Champions League sluttspillet og de er på 3.plass i Premier League. – Nå skal det brukes penger, ikke bare for å styrke laget, men også for å friste manager Antonio Conte til å fortsette og ikke reise hjem til Italia for å «redde» gamleklubben Juventus.

Nå er en ny kar på vei inn i troppen etter at Tottenham har blitt enig med Atalanta om en overgang for ukrainske Ruslan Malinovskyj.

Italienske Il Giorno melder at Spurs er blitt enig med Atalanta om en overgang for Ruslan Malinovskyj i januar. Overgangssummen på nesten 13 millioner pund. Det er såpass billig fordi 29 åringens kontrakt løper ut til sommeren.

Les: Ikonet Carlos Tevez trekker seg etter fem måneder

Malinovskyj har vært en svært viktig for Atalanta siden han ble signert fra Genk i 2019. Totalt har han blitt notert for 30 mål og 27 målgivende på 139 for den suksessrike italienske klubben. Pr i dag ligger Atalanta på andreplass i Serie A med 27.poeng etter 12.runder.

I Atalanta har Ruslan Malinovskyj blitt brukt både som offensiv midtbanespiller og en av to «tiere» i en 3-4-3-formasjon. Skulle 29-åringens overgang til Tottenham gå gjennom, ville han blitt en direkte konkurrent til svenske Dejan Kulusevski.

LES: Zlatan misfornøyd med sirkuset i gamleklubben