Tevez. (foto: rosario, twitter)

I 2021 pusset duracell-spilleren Tevez støvlene og plasserte dem på hylla. De siste tre årene durte argentineren på for ungdomsklubben Boca Juniors, en verdig avslutning på karrieren som inkluderer det utenkelige med å spille for både Manchester United og City. I sommer var det klart for første trenerjobb hos Rosario Central, fem måneder senere sier 38-åringen stopp.

Vi er vant til at tidligere stjerner kan få hard medfart når de går over i en trenerkarriere, men i Tevez sitt tilfelle handler det om noe helt annet.

LES: Zlatan misfornøyd med sirkuset i gamleklubben

Vi har sett hvordan Neymar i Brasil smilende frontet Bolsonaro som president (tapte heldigvis valget), Tevez har ikke like stor sans for å blande politikk og fotball når han vet hvilken påvirkningskraft han har på befolkningen.

-Jeg kom ikke for å beskjeftige meg med politikk, og jeg liker ikke når navnet mitt blir brukt i politikken. Jeg vil ikke være med på det, derfor slutter jeg, sier Tevez til ESPN.

Vi støtter Tevez sin avgjørelse. Skill mellom snørr og barter, fotball og politikk. Fikk du med den, Neymar?

LES OGSÅ: Zinedine Zidane endelig klar til å avslutte ferien