To generasjoner vinnerskaller. (foto: united, twitter)

Etter torsdagens Europaligakamp var United-manageren opptatt av at klubben mistet førsteplassen i Europaligagruppen, men selv vinnerskallen Ten Hag kunne ikke skjule tilfredsheten med å vinne 0-1 mot en av La Ligas beste klubber. Heller ikke at spilleren han har guidet gjennom sommeren og høsten allerede viser frem matchvinnerpotensialet.

18-åringen Alejandro Garnacho ble lagt opp av 37-åringen Ronaldo til den matchvinnende scoringen. Dette var spilleren som Erik ten Hag var alt annet enn fornøyd med tidligere i sesongen, men som har fulgt guidingen til United-manageren og gnistrer nå til i den røde drakta.

LES: Ikonet Carlos Tevez trekker seg etter fem måneder

Født i Madrid, hentet fra Atletico Madrid til United i 2020, kalt inn til det argentinske landslaget i mars (argentinsk mor), dro til med to finalescoringer i den prestisjefylte FA Youth Cup mot Nottingham Forest, vant pris for Young Player of the Year U18.

Forrige uke fikk Garnacho debuten i startelleveren hos Erik ten Hag mot Sheriff. Etter kampen var United-manageren tydelig på at dette ikke var noen tjeneste til vingtalentet.

-Han har de siste ukene (på trening) gjort seg fortjent til muligheten. Jeg mener det var en god debut, han gjorde det jeg forventet ham å gjøre. Starten på sesongen var ikke lett for ham. Jeg var ikke fornøyd med ham, men i de siste ukene har jeg vært fornøyd. En bedre innstilling, mer motstandskraft, mer besluttsomhet, sa Ten Hag etter forrige ukes kamp.

LES: Hull City henter inn tidligere spiller som redningsmann

Denne torsdagen var 18-åringen med på å gi Ten Hag seieren. Det er tydelig at nederlenderen har en plan for 18-åringen, etter Real Sociedad-kampen skjønner vi hvorfor. Ifølge Manchester Evening News har United-manageren blitt så fornøyd at klubben er i forhandlinger med 18-åringen om nytt kontraktstilbud, her er det ikke mer å lure på.

LES OGSÅ: Gir Antony beskjed om å ignorere tørrpinnen Paul Scholes