Joao Felix

João Félix har mistet sin posisjon i førsteelleveren til Atlético Madrid, noe som har gjort han drit misfornøyd. – Misnøyen har sivet ut til media slik det ofte gjør sammen med informasjon om at han ikke kommer overens med manager Diego Simeone.

Selv om Atlético Madrid ser ut til å være tilbake på sporet som den evige treer etter de bla La Liga mestre sesongen 2020/21 og ute av sluttspillet i Champions League sitter manageren trygt. – Konflikten løses med å selge 22 åringen, og det er mange som er interesserte.

SISTE: Ten Hag vil erstatte Ronaldo med Bayern München-stjerne

Cadena SER melder at Atlético Madrid har satt Félix på markedet for salg. Dette for at klubben skal kunne øke overgangsbudsjettet for å styrke troppen med en høyreback, en midtstopper og en midtstopper. – Samtidig som de slipper et voksende problem.

Manchester United var interessert i Félix i fjor sommer, men ikke så interessert så de var villige til å betale 125 millioner euro. Det gjenstår å se om Premier League-klubben vil gjøre et nytt forsøk i januar, og om Deportes Cuatro er til å tro, forblir interessen intakt.

Les på Popidol: Taylor Swift skriver historie

Det er også sannsynlig prisen er lavere nå enn i sommer.

Totalt har João Félix, hvis kontrakt løper til 2026, blitt notert for 31 mål og 18 målgivende på 127 kamper i Atlético Madrid-trøyen siden han ble signert fra Benfica i 2019.

Han har også tre mål på 23 landskamper for Portugal .