Mannen for de gode Spurs-tider. (foto: spurs, twitter)

Tottenham cruiser videre i Champions League etter den sterke 1-2 seieren mot Marseille denne uken, men også vist små svakheter i Premier League. Midtbanen har til tider fått kritikk for å være i overkant «konservativ». Ikke overraskende jobbes det mot signering i januar som vil gi Spurs-midtbanen mer gnist. Løsningen for Conte ligger i Serie A.

Ulike italienske medier følger prosessen tett, der Spurs-direktør Paratici kjører på for å signere den ukrainske landslagsspilleren Ruslan Malinovkyi. Atalanta-spilleren har gjort seg lite populær den siste tiden hos trener Gian Piero Gasperini. Malinovskyi har vært en av nøkkelspillerne hos Atlanta og Gasperini siden 2019, men denne sesongen har 29-åringen blitt marginalisert med bare fire kamper fra start.

LES: Ikke rart Ten Hag presser på for forlengelse

Ifølge Il Giorno var Tottenham nær en signering i sommer, men forhandlingene gikk i stå. Atalanta har de siste sesongene vært en av de store overraskelsene i europeisk fotball, Malinovskyi har spilte en viktig rolle i dette. 139 kamper, 30 scoringer og 27 assists på den offensive midtbanespilleren så langt i Atalanta-drakta, i januar styres det mot London og verdens tøffeste liga for ukraineren.

Ifølge CalcioMercato møter Tottenham konkurranse fra Nottingham Forest og West Ham, men etter sesongens sterke posisjon både i Champions League og Premier League, er resultatet gitt. Med 18 Champions League -og 23 Europaligakamper for Atalanta de siste sesongene er 29-åringen godt vant.

Ifølge Il Giorno er det allerede enighet om overgang. Med kontraktsutløp i sommer, hevder det italienske mediet Tottenham og Atalanta har landet på en overgangssum på opp mot 13 millioner pund.

Dette betyr at Conte får inn en ekstra gnist på midtbane for andre del av sesongen. Etter å ha sett teften til Paratici på nye spillere, har vi stor tro på at ukraineren også blir en stor suksess hos Conte.