Hva hvordan skal Mourinho gi Pogba gnisten tilbake? (foto: manchester united)

Det er klart for en sommer-utlufting i Manchester United med så mange som ni spillere på salg og pensjonering-listen. Listen bare vokser og fikk ekstra fart etter at Sevilla sendte dem ut av Champions League.

Spanjolene Juan Mata og Ander Herrera kunne være to av så mange som ni spillere som forlater Manchester United til sommeren.

Les: Manchester United har gått glipp av en verdensstjerne

Mundo Deportivo  har naturlig nok fokus på sine landsmenn og mener å vite at Manchester United manager Jose Mourinho har satt opp spanjolene Juan Mata og Ander Herrera på «ut» listen.

Avisen følger opp med å liste opp de andre som skal bort: Daley Blind, Chris Smalling, Luke Shaw, Michael Carrick, Marouane Fellaini, Zlatan Ibrahimovic og Anthony Martial.

Den tidligere Valencia-angriperen Juan Mata kom til Red Devils i januar 2014 og har spilt nesten 200 kamper siden da, midtbanespiller Herrera har spilt 152 kamper siden han ankom fra Athletic Bilbao sommeren etter.

Begge var en selvfølge både i Manchester United og på det spanske landslaget, etter å ha blitt marginalisert på Old Trafford er det slettes ikke sikkert de blir en den av Spanias VM tropp.