Varsler at det skjer snart.

Den nederlandske vingen vokste seg for stor for PSV Eindhoven, mistlyktes hos Manchester United og småbriljerer nå hos Lyon. Dette gjør at han er bombesikker på at han skal kunne måle seg med de beste i verden – om ikke så lenge.

Forventningene var høye da Memphis Depay kom til Manchester United i 2015. To år senere forsvant han uten spesielt mye støy til Ligue 1-klubben Lyon.

Først her har det tatt litt av, med  10 mål og 6 assist så langt i sesongen. Men fortsatt møter han kritikk for manglende uttelling.

-Jeg tar sjanser, og noen gang er det ikke det beste valget. Men for å bli en av de beste spillerne i verden, må jeg fortsette å ta sjanser på banen. For å bli best, kan du ikke bare spille, sier Memphis Depay ifølge Football-oranje.

Og til kritikerne som ikke helt ser den store verdensstjernen i emning, har 24-åringen svaret klart.

-Det er ikke for sent å spille på de beste lagene mot de største stjernene. Ronaldo var 24 år da han begynte på bli avgjørende i kampene, sier Memphis, som samtidig innrømmer at Lyon ikke er lekegrinden for verdens beste spillere.

Fremover satser vi på at prestasjonene går foran kjeften. Vi er ikke helt overbeviste om at Manchester United gikk glipp av en verdensstjerne.

Sjekk ut oddsen

Les også: Chelsea-spilleren viser alt annet enn hjemmelengsel