Lionel Messi har fortsatt god kontakt oppover

Barcelona til pappa Messi sin store frustrasjon fortsetter å hinte om at de kommer til å hente han tilbake når hans avtale med Paris Saint-Germain går ut på dato. Lionel Messi kom til PSG sommeren 2021 på en toårskontrakt, og han er inne i det siste året av avtalen, nå skal den argentinske superstjernen ha gått inn i tenkeboksen.

Joan Laporta, Barcelona president, og manager Xavi, har uttrykt sitt ønske over å ønske å bringe Messi tilbake til Camp Nou, og sier de arbeidere hardt for å se hvordan de kan få en avtale gjennomført. – Til tross for gigantgjeld, mener ledelsen de vil klare å skaffe nok økonomi til å gjennomføre en avtale.

Les: Parkerer to rivaler! Erik ten Hag beveger seg nådeløst mot en utrolig signering på en milliard

Messi skal imidlertid ha sagt at han vil bestemme fremtiden sin først etter verdensmesterskapet i Qatar i desember: hans fokus er på å gjøre det bra frem til da og å forberede seg godt til den fremste turneringen. – denne sesongen har også vært bedre for han i Paris, hvor han faktisk har begynt å trives.

Paris Saint-Germain forbereder nå et tilbud med en ettårsavtale med opsjon på et år til som kommer til å eliminere all konkurranse. Sport melder at Messi kan se frem til en årslønn på 300 millioner kroner.

Les: PSG har fått i oppdrag å hente Manchester United-stjerne til Mbappé

Den argentinske superstjernen har enorm verdi for Paris Saint-Germain også utenfor banen, det ligger godt med potensiale for inntjening når du har 363 millioner følgere på Instagram.