Tar ingen sjanser i januar. (foto: united, twitter)

Da Kylian Mbappé vendte Real Madrid ryggen etter at Real-presidenten var overbevist franskmannen hadde begynt å pakke koffertene, var det ikke bare noen milliarder i sign on-fee og årslønninger som fikk 23-åringen til å ombestemme seg. Med de ekstreme økonomiske godtgjørelsene fra PSG hevder fransk media spilleren også forhandlet seg til en posisjon til å bestemme spillerforsterkninger – og exit’er fra Parc des Princes.

Ifølge RMC hadde Mbappé lagt frem en liste til PSG-ledelsen i sommer med fire spillere han ønsket seg på PSG-laget. Det franske mediet hevder det var spesielt angrepet Mbappé mente måtte forsterkes (hint-hint, Neymar).

LES: Arsenal går etter Xavis utvalgte

På toppen av denne lista sto Marcus Rashford.

United-spilleren hadde lagt en seig sesong bak seg med 5 scoringer på 32 kamper og mistet mye av stjerneglansen (sammen med Man United), ryktet gikk ikke overraskende i sommer at Rashford var på vei bort fra Old Trafford. PSG var ofte nevnt i sammenheng med en potensiell exit, har Mbappé satt fingeren på Rashford-navnet, skjønner vi hvorfor.

Rashford ble, og har til tider vært outstanding i sesongstarten med tre scoringer så langt – og CR7 henvist til benken.

Og de andre tre på Mbappé-lista?

Robert Lewandowski før han valgte Barcelona, Gianluca Scamacca som endte hos West Ham og Ousmane Dembélé som forlot Barcelona, før han ikke lang tid senere signerte for samme klubb som free agent (og en heftig forsinket sign on-bonus).

Dermed ble det ikke noen suksess for Mbappé og ønskelista hans i første forsøk, men i tilfellet Marcus Rashford er ikke dette en dead deal. Manchester United kan ikke være helt sikre på at Rashford forlenger, spesielt ikke når det tikker mot kontraktsutløp og PSG skal blidgjøre megastjerna si.

LES OGSÅ: Har hentet frem signaturpennen – savner garantert ikke Liverpool

Dette kan bli noen interessante måneder for Rashford frem mot sommerens overgangsmarked. Erik ten Hag har en jobb å gjøre med å overbevise 24-åringen om å ikke la seg friste bort fra Old Trafford.