Peker ikke mot Camp Nou. (foto: arsenal, twitter)

Der Gerard Pique tviholder på plassen i Barca-troppen, har Sergio Busquets innsett at han har gjort sitt i Barca-drakten. 34-åringen styrer mot en overgang i sommer som vil glede David Beckham, Barcelona har funnet den perfekte erstatter. Det skal ikke Arsenal ha noe av.

Nå er ikke Xavi dårlig stilt med midtbanespillere, men når den defensive midtbanegeneralen Busquets med snart 700 kamper i Barca-drakta trekker seg tilbake, da er det et krater som skal fylles.

LES: Har hentet frem signaturpennen – savner garantert ikke Liverpool

Ifølge spanske Sport har en portugiseren rykket opp som toppkandidat hos Barcelona. Ruben Neves ble hentet til balløya av Wolverhampton i 2017, de siste sesongene har 25-åringen vist seg frem i verdens tøffeste liga. Ifølge det spanske mediet ser Barcelona Wolves-spilleren ikke bare som en erstatter for Busquets, men den perfekte erstatter. Neves har en spillestil, kvalitet på pasninger og en fotballintelligens Xavi trenger på midten.

Det er ikke bare Xavi som ser på den portugisiske landslagspilleren som den perfekte forsterkningen. Mikel Arteta har på nært hold opplevd Neves sine kvaliteter, først som assistent hos City, så som big boss hos Arsenal. Kompromissløs som defensiv midtbanespiller, klar med skuddfoten når mulighetene byr seg.

Det er ikke første gang Londonklubben er linket til Neves, men med kontraktutløp i 2024 og ingen vilje til å forlenge med Wolves, ligger det et salg i et av de to første overgangsvinduene. Ifølge spanske Sport, som rapporterte at Barcelona gjør seg klar for å hente Neves, har Arsenal meldt seg på med sterk interesse for portugiseren. Så sterk at overgangsjournalist Nicola Schira hevder klubben er i samtaler med Wolverhapton om overgang, der en femårskontrakt hos Arsenal skal være på bordet hos Neves.

LES OGSÅ: Rødt kort for urinering i FA Cup-kamp

Vi heller mot at Arsenal gjør jobben, og signerer en av Premier Leagues beste defensive midtbanespillere.