Maseko får marsjordre etter tur i skogen.

Vi har alle vært der. Det handler om minutter før blæra truer med å eksplodere, blikket ditt vandrer mot potensielle steder å løse problemet. Conor Maseko valgte et tre, ikke helt heldig når du er midt i en FA Cup-kamp.

FA Cup-kampen ble spilt i begynnelsen av september, men nå kommer detaljene fra keeper selv. Maseko sto i mål for Blackfield and Langley i FA Cupens 1. runde mot Shepton Mallets.

LES: Barcelona skylder fortsatt fire klubber store penger for fem forskjellige signeringer

-Jeg måtte tisse store deler av kampen, men glemte det i pausen, fordi jeg var så involvert i trenerens team talk og ville ikke gå glipp av det, begynner Blackfield-keeperen til The Athletic.

-Da ballen gikk forbi mål til utspill og lå borte ved siden av trærne, tenkte jeg at det var den perfekte mulighet. Jeg tenkte at det i verste fall ble et gult kort for uthaling av tiden.

Da dommeren kom løpende, skulle Maseko erfare at det ble direkte rød.

-Jeg var fullstendig forvirret og kunne ikke forstå at han viste meg ut. Han fortalte meg at det var fordi det kunne være barn i nærheten, men det var ingen, sier den ulykkelige keeperen.

Blackfield and Langley klarte uavgjort med ti mann, men tapte omkampen 2-3 et par dager senere. Da var Maseko ute med to kampers-karantene. Vi som trodde vi hadde hørt alt i fotballens verden…