Trøst (foto: villa, twitter)

Det er absolutt ingen tegn til at Barcelona tenker å sakke tempoet selv om de har astronomisk gjeld og vedvarende økonomiske problemer. – I sommer solgte de unna deler av fremtidige inntekter, blant annet tv og bilderettigheter, rettigheter knyttet til eventer og servering, samt drakter og annen profilering.

Dette sammen med noen få spillersalg var nok til å få meldt opp spillere til La Liga spill.

En rapport fra Laia Tudel viser at flere spillere kjøpt er ikke fullt betalt for. – Barcelona skylder fortsatt 144 millioner euro til fire klubber for fem fem spillere.

Philippe Coutinho var Barcelonas rekordsignering tilbake i 2017. Klubben skylder fortsatt Liverpool 14 millioner euro, til tross for at den brasilianske landslagsspilleren nå spiller for Aston Villa. Coutinho fikk det aldri til å fungere på Camp Nou og tilbrakte en sesong på lån hos Bayern München. Han scoret to ganger mot sin moderklubb i den vanvittige 8-2 Champions League-seieren for to år siden.

Les: David de Gea krever en alvorsprat med Erik ten Hag

Barcelona signerte to spillere fra Ajax med 18 måneders mellomrom, Frenkie de Jong og Sergino Dest.

De Jong signerte en kontrakt med Barcelona i januar 2019 før han gjorde en offisiell overgang den sommeren.

Dest ble i mellomtiden den første USMNT-stjernen som representerte Barcelona i La Liga etter å ha satt pennen på papiret i oktober 2020.

Det sies at Barcelona skylder 32 millioner euro av de Jongs honorar og 10 millioner euro av Dests. De Jong ble koblet til en overgang til Manchester United i sommer, mens Dest kom til AC Milan på lån med opsjon på kjøp på fristdagen.

Miralem Pjanic kom fra Juventus i en avtale som også førte til at Arthur Melo flyttet til Torino. Pjanic ble aldri fan av tidligere manager Ronald Koeman og tilbrakte forrige sesong på lån med Bestikas i Tyrkia.

Da han kom tilbake, stilte han opp for Barcelona i pre-season før han meldte overgang til Sharjah i De forente arabiske emirater.

Barcelona inkluderte Arthur i en avtale for Pjanic for å redusere de umiddelbare økonomiske kostnadene. To år senere trenger de fortsatt å betale 36 millioner euro.

Den siste spilleren på listen er Ferran Torres, som kom fra Manchester City i januar. Barcelona sto i fare for å gå glipp av Champions League-kvalifiseringen og bestemte seg for å signere Torres.

Siden har han falt på prioriteringslista etter Raphinhas ankomst, og startet bare to ligakamper denne terminen.

Det er en betydelig del av Torres’ honorar som må betales, 52 millioner euro for å være nøyaktig.

Barcelona har litt utestående fortsatt har de ikke mottatt €10 millioner fra Villa for Coutinho i tillegg til et lånegebyr fra Wolverhampton Wanderers for Francisco Trincao.

Les på Helsesjefen: Hertha Berlin ving tilbake på banen etter å ha fått fjernet testikkelen