Alba in action. (foto: alba, twitter)

Den Gamle Dame knirker videre. Vi ønsker den ikoniske klubben all mulig suksess, men det har til tider vært en lidelse å følge med Juventus i sesongstarten. Max Allegri fremstår som alt annet en lederen som skal endre den seige starten i Serie A og Champions League (to tap på rappen!), samtidig er skadebenken godt besatt av spillere som Pogba, som ble hentet inn for å styre kampene. Nå er blikket vendt mot Barcelona.

For på Camp Nou har Xavi valgt å plassere kompis og tidligere medspiller Jordi Alba i spilletidsskyggen. Venstrebacken med 433 kamper i Barca-drakten, står så langt i sesongen med 216 minutter på banen. Ifølge spanske Sport skal Juventus utnytte muligheten til å hente 33-åringen i januar.

LES: Spanske media: Messi har fått nytt kontraktstilbud

Alba er neppe interessert i den seige rollen som innbytter etter ti års tjeneste hos Barcelona, hos Juventus er behovet stort for en forsterkning Alba representerer.

Veteran-trioen Alba, Busquets og Pique opptar alle plass på topp 5-lista over de største lønnsvinnerne hos Barcelona, kommer tilbudet fra Juventus om å ta over hele/deler av lønnsansvaret til Alba, kommer Barcelona-presidenten til å smile lettet.

LES OGSÅ: Kylian Mbappe så desperat for å bli kvitt Neymar at han i tillegg til sutring lagde en ønskeliste på fire alternativer