Rastløs? (foto: psg, twitter)

Da PSG hentet inn ufrivillige free agents Sergio Ramos og Lionel Messi til gigantlønninger, var forventningene i Paris: Qui, nå sitter Champions League-triumfen. Det viste seg å bli en helt annen sesong for Paris-giganten og den argentinske treneren. Exit i 8. delsfinalen, noen måneder senere exit også for Pochettino. Denne sesongen har det skjedd mye med Messi og Ramos som lover godt.

Sergio Ramos er tilbake på kamparenaen og gjør nytte for seg, Lionel Messi var store deler av forrige sesong varslet på exit, men på vei inn i siste år av kontrakten med PSG har vinden snudd.

LES: David de Gea krever en alvorsprat med Erik ten Hag

Barcelona jobber for å manøvrere plass i budsjettet til deres Messi neste sommer, ifølge Cadena Ser har PSG bestemt de skal stanse dette prosjektet. Messi har med sine 17 scoringer og 23 assists på 45 kamper i PSG-drakta vist Ligue 1-giganten at det fortsatt følger suksess med en av verdenshistoriens beste spillere.

Det spanske mediet hevder PSG har servert Messi et tilbud om forlengelse til 2024 med opsjon på ytterligere år med samme ukelønn som nå, på rundt 10 millioner kroner (salarysport). Slettes ikke dårlig for en 35-åring.

LES OGSÅ: Bekrefter klausul! Team Haaland har planen klar

PSG sørget for at Real Madrid ikke var i nærheten å kunne matche de økonomiske betingelsene Kylian Mbappé ble tilbudt i Paris, Ligue 1-giganten skal sørge for at et Barcelona i lønnskutt-modus heller ikke skal kunne matche den økonomiske pakken.

Da er det opp til deg, Lionel.