Marcus Rashford

Den franske avisen L’Equipe melder at superstjerne og snørrunge Kylian Mbappe er sjokkert og misunnelig på hvor mye frihet Neymar får i Paris Saint-Germain. 23 åringen som i hvert eneste overgangsvindu har truet med å dra til Real Madrid har startet en aksjon for å bli kvitt sin brasilianske lagkamerat.

Desperasjonen har drevet Mbappe til å presentere en ønskeliste på fire stjerner, inkludert Marcus Rashford.

I sommer da Kylian Mbappe svært overraskende dumpet Real Madrid og bestemte seg for å signere en ny treårsavtale med Paris Saint-Germain og med det sikret seg nesten 100 millioner kroner i årslønn kom det rykter om at han ville ha mer å si i klubbens sportslige avgjørelser.

Les: David de Gea krever en alvorsprat med Erik ten Hag

RMC Sport var først ute og meldte at Mbappe ba PSGs fotballrådgiver, Luis Campos og teamet hans om å signere en ny spiss som franskmannen faktisk kan spille med.

På listen var Manchester United stjerne Marcus Rashford, daværende Bayern München-spissen Robert Lewandowski, som endte opp med i Barcelona. Ousmane Dembele som var på overtid med sin kontrakt med Barcelona, men så til slutt signerte en forlengelse og den italienske spissen Gianluca Scamacca. Den daværende Sassuolo-spilleren ble snappet opp av Premier League lagete West Ham senere i overgangsvinduet.

Med andre ord, til tross for listen fra Mbappe, havnet ingen av de fire nevnte spillerne i Paris. – Det faktum har irritert Kylian Mbappe kraftig!

PSG endte opp med å hente inn seks nye spillere, Fabian Ruiz, Renato Sanches, Carlos Soler, Vitinha, Nordi Mukiele og Hugo Ekitike.

Campos uttalte at klubben ikke hadde et godt overgangsvindu. «Vi hadde ikke et godt overgangsvindu. Vinduet er åpent lenge…den første uken fikk vi Vitinha. Etter det hadde vi seks eller syv uker uten noe. Og den siste uken er hver spiller mye dyrere. Fra det øyeblikket økonomiske beslutninger betinger fotballen, er det ikke et godt marked.

Vi nådde slutten av markedet uten ønsket balanse eller perfeksjon. Vi har et enormt kvalitetsnivå i troppen, uten tvil. Så, til slutt, nådde vi ikke perfeksjon. Det er alltid vanskelig å oppnå perfeksjon.»

Til tross for frustrasjonene, har PSG fått en lovende start sesongen, de ligger for tiden på toppen av Ligue 1 etter å ha samlet 22 poeng fra sine åtte første ligakamper.

Les: Sparket manageren rett før «peptalk» med spillerne

I Champions League har de notert to seire av to mulige.