De Ligt klarte ikke å stanse Haaland i den nye drakta. (bayern, twitter)

Erling Haalands far, Alfie (ja, han heter det nå), har antydet en mulig dato for sønnen for å forlate Manchester City i den nye dokumentaren på Viaplay.

Det har vært spekulasjoner helt siden han kom til Etihad Stadium om Manchester City om hvor lenge den den norske landslagsspilleren vil bli værende i Premier League.

Bekymringene blant City-fansen har blitt enda større etter at detaljer om en utkjøpsklausul i Haalands kontrakt med City.

LES MER: Real Madrid vil utløse Haaland-klausul

James Ducker fra The Telegraph rapporter at Haalands utkjøpsklausul i Manchester City-kontrakten er mellom €150 millioner og €200 millioner. Noe som stemmer med det spanske AS hevder. De melder at klausulen er på €180 millioner og kan aktiveres allerede fra sommeren 2024.

Avdøde Mino Raiola vet hvordan man tjener penger og har lagt hele løpet for Haaland

En slik klausul var en betingelse som ikke kunne forhandles da Haaland skrev under for City. Det er slik Haaland har gjort i sine tidligere klubber, og har bidratt til at både spiller, pappa og agent har tjent store penger.

Transfer-strategien til Team Haaland har fingeravtrykkene til hans avdøde superagent Mino Raiola over hele seg. Hans filosofi er å forhandle gunstige kontrakter som gjør at spilleren sitter med makten i overgangssaker. En spiller skal heller ikke være i en klubb for lenge, og dermed maksimere overgangsbonuser og agenthonorarer. Dette har vært praktisert med Raiola-klienter som bl.a. Zlatan og Pogba har tjent store penger på.

I dokumentaren med tittelen ‘Haaland — Valget – som ligger på strømmetjenesten Viaplay – avslørte Alfie Haaland at sønnen hans ønsker å teste seg selv i alle store ligaer i Europa.

Her antydet den tidligere Manchester City-spilleren ideen om at Erling Haaland vil forlate Etihad Stadium før sin tredje sesong.

LES OGSÅ: Verdens beste keeper ønsket av to toppklubber i Premier League!

Alfie Haaland sa: «Jeg tror Erling ønsker å teste ut evnene sine i hver liga.

«Da kan han bli i hver liga i maksimalt tre til fire år.»

«Han kunne ha 2½ år i Tyskland, 2½ år i England, og deretter i Spania, Italia, Frankrike, ikke sant?», før han la til en latter.

«Vi vet ikke om det blir slik, men jeg tror han vil teste evnene sine i de store ligaene.»

Det er liten tvil at det blir gøy å følge Haaland fremover, men om «Raiola-planen» blir gjennomført vil Team Haaland tjene astronomiske summer!

Vi ser for oss denne karrieren/ penge-karusellen: Man City, Real Madrid, PSG, Juventus, USA og til slutt Suadi-Arabia.

Ka-ching!