Har det skikkelig gøy på jobb. (foto: brugge, twitter)

Den belgiske landslagskeeperen Simon Mignolet var en veteran i Liverpool, men fra å være førstekeeper for Liverpool da han kom fra Sunderland i 2013, ble det mindre og mindre mulighet for spill, spesielt etter Jürgen Klopp overtok klubben i 2015.

I august 2019, rett etter FA Community Shield, signerte den belgiske keeperen femårskontrakt med Club Brügge. Liverpool satt igjen med 6.4 millioner euro, Mignolet hadde kommet seg ut av skyggen til førstekeeperne til Klopp.

LES: Rødt kort for urinering i FA Cup-kamp

Hos den belgiske klubben vanket det både rikelig av spilletid og muligheten til å være del av Champions League-sirkuset. Forrige sesong var Mignolet på banen i 49 kamper (6 i CL), denne sesongen har startet med tons of fun i Mesternes Mester for 34-åringen. To seire med Mignolet mellom stengene, to clean sheets (1-0 seier mot Leverkusen, 0-4 seier mot Porto!).

Ikke rart Mignolet og Club Brügge har tatt frem signaturpennene. På fredag kom bekreftelsen på at 34-åringen forlenger med den belgiske klubben frem til sommeren 2026.

Mignolet vil bli husket for 204 kamper hos Liverpool, men vi er ikke i tvil om at keeperen har det mer gøy på jobb hos Club Brügge. Ubegrenset med spilletid, 152 kamper siden 2019, tre serietitler, kåret til Sesongens Beste Keeper i alle forsøkene.

LES OGSÅ: Har overbevist Premier League-bossene om vill idé

Da er planen å holde trøkket frem til han nærmer seg 40. Vi gratulerer!