Love. (foto: liverpool, twitter)

Klopp har en jobb å gjøre med nøkkelspilleren.

Jürgen Klopp har snakket om Trent Alexander-Arnold på pressekonferansen i forkant av Premier League-oppgjøret mellom Liverpool og Brighton på lørdag.

Tyskeren ble spurt om sin mening hans Gareth Southgates om vrakingen av spilleren sin for England, og 55-åringen måtte holde tilbake.

LES OGSÅ: Arven etter Raiola: Slik skal Team Haaland tjene milliarder!

Klopp innrømmet at han ville skape «overskrifter» hvis han sa hva han egentlig mente, mens han også fortalte til hvordan Alexander-Arnold føler seg etter å ha blitt utelatt fra troppen mot Tyskland.

Etter nok en skuffende landslagssamling for 23-åringen, antydet Klopp at hans nr. 66 ikke var i det beste humøret da han returnerte til Merseyside – det overrasker oss ikke.

Trent Alexander-Arnold opleveren en liten formdupp for både klubb og land (foto: liverpool, twitter)

Som sitert av Sky Sports sa tyskeren: «Trent kom ikke tilbake i festhumør, men han aksepterer managerens avgjørelse fordi han er ekstremt smart.»

Nå må Klopp jobbe for løfte Alexander-Arnold tilbake til god gammel form.

LES OGSÅ: Verdens beste keeper ønsket av to toppklubber i Premier League!

Men dette var kanskje allerede på agendaen til Klopp, ettersom høyrebacken på ingen måte har vært på sitt beste denne sesongen.

Han har slitt med sitt defensive spill, men mer oppsiktsvekkende har heller ikke offensive backen vært seg selv fremover denne sesongen, og har ikke en eneste assist på ni kamper denne sesongen.

I fjor endte han på smått utrolige 19 assists til navnet hans i alle turneringer.

I oktober har Liverpool hele åtte kamper på timeplanen, og Alexander-Arnold må prestere godt i hver kamp om han skal ha noen sjanse til å spille VM i november.