Erik ten Hag og Manchester United henter Pulisic på lån?

Det virker nå nesten å være uunngåelig Manchester United managere Erik ten Hag har satt inn absolutt alt på å hente tilbake Englands supertalent Jude Bellingham. – Prislappen skal være omtrent en milliard!.

Spanske AS melder i dag at Manchester United har beveget seg sakte, men nådeløst mot mot en overgang og gjennom dette arbeidet parkert sine to største rivaler i kampen om den 19 år gamle landslagsspilleren.

Jude Bellingham er pr nå den mest ettertraktede spilleren på kontinentet. Han har modnet raskt i den gule og svarte skjorten til Borussia Dortmund og ser allerede ut til å bli den store overgangshistorien i 2023. Faktisk øker etterspørselen etter Bellingham for hver uke som går.

Les: The Athletic: Arsenal frykter Saliba-exit

Jakten så lenge ut til å bli ledet av Liverpool, som seriøst ser etter å fornye midtbanen deres i 2023. Behovet deres er faktisk godt dokumentert med tre ledige stillinger snart på midtbanen deres. James Milner som blir 37 i januar, er nå inne sin siste sesong på Anfield. Dessuten nærmer også Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita slutten av avtalene sine og vil sannsynligvis gå videre uten å legge igjen noe cash.

De røde allerede har hatt samtaler med Dortmund om et potensielt slag. Og Bundesliga lagets interesse for en av spillerne på Old Trafford skal være en stor fordel i samtalene.

Grepet som har parkert Manchester Uniteds største utfordrer Liverpool er kravet fra Dortmund å betale hele kjøpesummen på omtrent en milliard på forhånd istedenfor i avdrag.

Real Madrid ser på Bellingham med stor interesse. Om ikke så lenge må de erstatte veteranstjernene Luka Modric og Toni Kroos – og England-stjernen blir sett på som den ideelle kandidaten.

Men enhver Dortmund-forespørsel om å motta alt på forhånd vil også utelukke dem fra å delta.

En klubb som tilsynelatende kan oppfylle kravene deres er Manchester United.

LES: Aston Villa har to topptrenere på ønskelisten

I dagens trykte utgave av AS skriver de at Manchester United både har de økonomiske resursene og skal være villig til å betale alt på forhånd.

Borussia Dortmund har lært seg å ikke gi verd dørene, de bygger opp stjerner og selger med fortjeneste. – Et mønster som bare blir tydeligere og tydeligere. – Pierre-Emerick Aubameyang, Christian Pulisic, Jadon Sancho og Erling Haaland som alle har alle dratt videre siste sesongene. – Den tyske etter hvert søkkrike klubben kommer til å få en enorm fortjeneste på sin første investering på 25 millioner pund.