Bare å ta opp telefonen, José. (foto: roma, twitter)

Keiseren av Roma har det litt trist om dagen, Jose Mourinho sitt mannskap har bare sanket tre poeng på de fem siste kampene og er definitivt utenfor kvalifisering til Champions League og må kjempe om å beholde plassen i Europaligaen. – Senere i dag møter Roma Torino i Serie A og taper de den kampen blir det mest sannsynlig Conference League og Bodø/Glimt også neste år. (Eller enda verre Molde)

Dette er utålelig for Jose Mourinho som skal skinne i glansen av trofeer å bale rundt ned mot midten av tabellen i verdens fjerde største liga. – Hvis en Premier League klubb som er en Champions League klubb tar kontakt vil Mourinho komme løpende på sekundet, men problemet er at ingen av de, på kort sikt, ønsker å bytte.

Newcastle sine eiere derimot ønsker seg titler og ære for å sports vaske Saudi Arabia og det er de villig til å betale for.

Les: Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

Marca skriver i dag at jobben til Eddie Howe står i fare til tross for at han har levert så det holder. Har har ikke bare løftet klubben opp fra nedrykkskampen de befant seg i i november da han overtok, men også sanket flere poeng enn 17 andre Premier League lag de siste syv kampene. – Fem seiere på siste syv har løftet «The Magpies» til 12.plass, men selv med sier mot Burnley på søndag er de milevis unna alt spill i Europa.

Newcastle eierne seg på muligheten til å hente Jose Mourinho tilbake til Premier League, men manglende spill i Premier League må kompenseres i lønningsposen. – Den best betalte manageren i Premier League nå er Pep Guardiola som også har Saudi Arabiske eiere i sin klubb. Manchester City betaler 19 millioner pund i året.

Trenger bare bli enig om 400 millioner: Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Newcastle skal være villig til å betale en halv milliard i året og med det sette verdensrekord i managerlønninger innen fotball.