Bale. (foto: real, twitter)

Vi fant ikke noe mer beskrivende tittel på den smått absurde situasjonen som har vært hos Real Madrid denne sesongen. Poenget er at i juni løper kontrakten med Gareth Bale ut, en deal som denne sesongen har «årelatet» budsjettet til kongeklubben i forhold til leveransene til waliseren.

Nå ser det ikke ut som Real Madrid har lidd noen nød av å ikke ha sin best betalte spiller på banen, La Liga-tittel og Champions League-finale 28. mai sier sitt, men likevel.

Les: Wolverhampton sikrer titalls millioner hvis de taper og sender Premier League-trofeet til Liverpool

Bale har et hats, kjærlighetsforhold til Real Madrid, hvor han kom fra Tottenham i 2013. Selv om han har scoret over 100 mål for klubben og spilt en stor rolle i at Los Blancos vant fire Champions League-titler. og scoret to ganger i 2018-finalen mot Liverpool, har det vært en oppfatning om at han bryr seg mer om golf enn fotball og mer om Wales enn Real Madrid.

Dette har blitt understreket denne sesongen, hvor han kun har hatt syv kamper for klubben, etter å ha spilt 34 ganger for Tottenham forrige sesong på utlån. Faktisk har han bare spilt 290 minutter denne sesongen for klubben sin.

Les: Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Få vil hevde at dette representerer god valuta for pengene gitt at Bale er den som tjener best i Real Madrid med rundt 37 millioner euro per år, eller 1 275 862 kroner per minutt på kamparenaen.

Eller som vi ville ha formulert det: Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen.

Vi tror alle parter ser frem til dette arbeidsforholdet er over.