Har hatt mye moro sammen i løpet av få spilleminutter.

Det er offisielt, på pressekonferanse foran siste serierunde i Premier League bekrefter Liverpool-manager Jürgen Klopp at Divock Origi forlater klubben i sommer. Det har gått fort for den belgiske spissen, han ble som 19 åring den yngste som har scoret mål for Belgia i et VM og etter overgangen til Liverpool i 2014 ble han en av lagets store spillere.

Likevel, de siste sesongene har det blitt mye mindre spilletid, og grunnen er opplagt, angrepssrekka til Liverpool er vanvittig.

Liverpool som ligger et poeng bak Manchester City tar imot et Wolverhampton lag som ikke har noe annet en ære å spille for på søndag mens Aston Villa gjester Etihad stadion.

Les: Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

«Jeg forventer at Div får en spesiell avskjed. For meg vil han alltid være en Liverpool-legende, og det har vært en glede å jobbe med ham» Han er en av de viktigste spillerne jeg noen gang har hatt. Hvor enn han går, kommer han til å lykkes, 100 prosent. Det blir et tøft øyeblikk når han drar. Han er en Liverpool-legende, uten tvil.»

Origi spilte en viktig rolle da Liverpool vant Champions League i 2018-2019-sesongen, med sine to scoringer mot Barcelona i semifinalen og finalescoring mot Tottenham.

Les: Wolverhampton sikrer titalls millioner hvis de taper og sender Premier League-trofeet til Liverpool

De siste sesongene har det imidlertid blitt lite spilletid på belgieren, som etter alt å dømme fortsetter karrieren i AC Milan.