Ingen grunn til å legge seg ned i fosterstilling. (foto: liverpool, twitter)

Før siste PL-runde er ingenting avgjort. Manchester City er likevel i førersetet. Vinner Haalands nye arbeidsgiver kampen mot Aston Villa, busses PL-trofeet til den lyseblå delen av Manchester. Det som gjør det hele ekstra spesielt, er motstanderne City og Liverpool møter på søndag.

Liverpool-legenden Steven Gerrard leder sine Aston Villa-spillere mot City på Etihad stadium, vi trenger ikke å lure på om «Stevie» er motivert, Jordan Henderson har for sikkerhets skyld tatt telefonen.

Les: «Villmann-rykte» ødela for Premier League jobb

Wolverhampton skal opp mot Liverpool på Anfield, der Diogo Jota møter sin tidligere ulveflokk fra Molineux. Overgangen fra Wolves til Liverpool har vært en stor suksess for portugiseren, Wolverhampton fikk en solid utbetaling for å sende Jota til Anfield. Ifølge Daily Mail kan den totale overgangssummen nå opp mot 45 millioner pund, men en betydelig del av summen som ble avtalt i september 2020 er koblet opp til bonusutbetalinger.

En av disse bonusene er knyttet opp til om Liverpool vinner Premier League. Daily Mail hevder det vanker flere millioner på Wolverhampton hvis Liverpool med Jota i troppen tar PL-tittelen.

Les: Sendte en limousine med luksusklokker til Dortmund

På den annen side spiller Wolverhampton om 2,2 millioner pund i prispenger hvis de sikrer 8. plassen foran Leicester og Brighton.

Les: Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

Vi mistenker ikke Wolverhampton å «ønske å tape», men et interessant dilemma, det er det likevel.