Fra en tidligere episode med luftgolf på treningsfeltet.

I slutten av juni er det slutt for Gareth Bale sin meget innholdsrike lønning fra kongens klubb. – Han er fullstendig klar over at ingen vil være villig til å «ta over» 32 åringens 370 millioner kroners lønning. – Det er ifølge Bale sin agent ikke lønna som bestemmer om han fortsetter med fotball til høsten eller bare vier seg til golf og hammock i skyggen.

Femte juni spiller Wales VM kvalifiseringsfinale og hvis de vinner og kvalifiserer seg til VM i Qatar blir det i følge agent Jonathan Barnett en retur til Premier League. Til Record linker Barnett fremtiden til 32-åringen til hvordan Wales presterer i VM-kvalifiseringen: «Gareth vil forlate Real Madrid . Hans retur til engelsk fotball er sannsynlig, tror jeg – men fremtiden hans avhenger nå av Wales og sluttspillet deres for verdensmesterskapet.»

Les: Arsenal og Real Madrid vil ikke la «Nye Benzema» gå til Newcastle

Bale har et hats, kjærlighetsforhold til Real Madrid, hvor han kom fra Tottenham i 2013. Selv om han har scoret over 100 mål for klubben og spilt en stor rolle i at Los Blancos vant fire Champions League-titler og scoret to ganger i 2018-finalen mot Liverpool, har det vært en oppfatning om at han bryr seg mer om golf enn fotball og mer om Wales enn Real Madrid.

Dette har blitt understreket denne sesongen, hvor han kun har hatt syv kamper for klubben, etter å ha spilt 34 ganger for Tottenham forrige sesong på utlån. Faktisk har han bare spilt 290 minutter denne sesongen for klubben sin.

Les: Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Få vil hevde at dette representerer god valuta for pengene gitt at Bale er den som tjener best i Real Madrid med rundt 37 millioner euro per år. – Noe som jeg etter å ha tatt frem kalkulatoren har kommet frem til at er 1 275 862 kroner pr spillerminutt.