Mbappé. (psg, twitter)

Vi kaller det helt vilt, men få, om ingen forutså den plutselige Ronaldo-overgangen til Man United etter sesongstart i 2021. Juve-trener Allegri påstod han var totalt uvitende frem til uka det skjedde, Solskjær gikk heller ikke inn i sesongen med en spilleplan der Ronaldo skulle tildeles en av hovedrollene. Derfor ser vi oss nødt til å bringe det ville ryktet om at Kylian Mbappé er inne på radaren til United.

Cristiano Ronaldo har fra søndag sørget for at en exit i januar er uunngåelig, etter å ha rakket ned på arbeidsgiver og sjefen. Ifølge The Mirror vurderer Man United å bruke midlene som frigis, når Ronaldo selges og en annen klubb overtar ansvaret for den massive lønnsutgiften som følger med å ha CR7 i troppen, til en Mbappé-pakke.

LES: Enig med Ronaldo

The Mirror hevder United er i posisjon til å kunne by opp mot 150 millioner pund for Kylian Mbappé, et astronomisk beløp som PSG trolig vil fnyse av. Viser det seg at alt kaoset rundt 23-åringen og den usikre fremtiden hos PSG stemmer, kan franskmannen likevel bli tilgjengelig. United er en av de få klubbene som kan møte lønnskravet til toppscoreren på rundt 50 000 pund i uka.

Det er notert, Mirror, men vi håper den engelske avisen er helt ut på viddene. Når Ronaldo og klubben går hver til sitt, er det definitivt ikke behov for å hente inn en av de få spillerne i verden som har et like stort ego som portugiseren. Mbappé kan bringe en haug av scoringer til Old Trafford, men etter å ha sett Erik ten Hag frata samtlige stjerner i United-troppen spilletids VIP-kortet, er Old Trafford ikke stedet for Kylian Mbappé, spilleren som forhandlet seg til en slags sportsdirektørrolle hos PSG.

LES OGSÅ: Slik ville Premier League-tabellen sett ut uten VAR