Måtte betale for juice - uhørt! (foto: zlatan, twitter)

Zlatan Ibrahimovic kom til Old Trafford da han hadde passert toppen av karrieren, men med 29 scoringer og 10 assists på 53 kamper i United-drakta står kursen hans fortsatt høyt i Manchester. Da blir det litt smålig av supersvensken å henge seg på Ronaldos utblåsing mot Man United hvor langt de henger bak i utviklingene med treningsfasiliteter og alt det Ronaldo mener betyr noe for en klubb med tittelambisjoner. For Zlatan oppførte ikke gjengen hos Man United seg som en storklubb.

-En ting som overrasket meg ved Manchester United. Alle tror det er en toppklubb og en av verdens rikeste i verden, men da jeg var der, hadde man småklubbsmentaliteten, begynner Zlatan til The Athletic.

LES: Slik ville Premier League-tabellen sett ut uten VAR

Så til eksemplet som 41-åringen mener viser denne småklubbsmentaliteten.

-Det var en dag hvor vi var på hotell før kampen. Der ble jeg tørst, og tok derfor en juice i minibaren. Det gikk noe tid, da jeg fikk lønnsslippen så så jeg på den. Det gjør jeg normalt ikke (tydeligvis viktig å påpeke), men det gjorde jeg her. Jeg kunne se de hadde trukket meg ni kroner fra månedslønna.. Hvis jeg er tørst, så skal jeg drikke, for jeg kan ikke spille kamp hvis jeg er dehydrert. Det er detaljer som dette som gjør at klubben kan få respekt fra spillerne, kommer det fra Zlatan.

19 millioner pund i årslønn hos United, var det også småklubbsmentalitet, Zlatan?

Vi klarer ikke helt å ta svenskens uttalelser på alvorlig, og plasserer det i skuffen for Zlatan-trenger-oppmerksomhet-før-mesterskap. For Ronaldo kom Zlatans kommentar beleilig, og støtter CR7s beskrivelse av «en klubb som mangler det meste».

Og historien spinner videre.