Det er flere av topplagene som har fått god hjelp av den mye omdiskuterte teknologien som ble innført i 2019/20-sesongen.

Manchester City ville vært på toppen av Premier League nå i VM-pausen hvis det ikke fantes VAR.

Det er SunSport som har analysert alle de endrede avgjørelsene ved hver Premier League-kamp denne sesongen.

LES MER: Chelsea skal ha gigantavtale i boks!

I de 146 kampene som er spilt så langt denne sesongen, har det vært 45 avgjørelser omgjort av VAR – dette er 11 færre enn på nøyaktig tidspunkt forrige sesong. Av disse avgjørelsene har seks ført til at mål ble tildelt og 16 annulert etter en videosjekk. Av de 14 straffene tildelt av VAR, har bare åtte ført til scoring.

Premier League-tabellen uten VAR

Tabell via The Sun.

City tar over ledelsen fra Arsenal på målforskjell i denne alternative virkeligheten.

Den største endringen gjør at City rykker til toppen av tabellen på målforskjell over Arsenal. Deres ytterligere tre poeng kommer som et resultat av at Phil Fodens «mål» på Anfield ga dem uavgjort og offsideflagget for Miguel Almirons mål, og snudde uavgjort 3-3 til en 3-2-seier for Pep Guardiolas menn. City har faktisk hatt fire VAR-endringer mot seg og bare én i deres favør denne sesongen.

Friskt tilbud: Vil låne Haaland i VM-pausen

Mens Arsenal ville ha tapt to poeng mot Leeds.

Andre endringer gjør at Newcastle og Tottenham bytter plass. Manchester United er bare ett av tre lag, sammen med Leeds og de tre nederste, hvis poengsum forblir det samme i både VAR- og VAR-løse tabeller.

De største fordelene med VAR har Liverpool fått denne sesongen (sett inn LiVARpool-vitser her). De rødes seier over City ville vært uavgjort, mens uavgjorte 3-3 og 0-0 med Brighton og Everton ville endt med tap uten innblanding fra VAR-bussen. Disse fire færre poengene ville gjort at Jurgen Klopps lag ville vært på en niende plass i VM-pausen.