Skulle vel aller helst sett 20-åringen på en kamparena i pausen. (foto: liverpool, twitter)

I sommer tok Fabio Carvalho den store overgangen fra Fulham til Liverpool. Den offensive midtbanespilleren har så langt fått 332 minutter på banen i Premier League, 112 i Champions League. Mens Ronaldo og resten av det portugisiske landslaget gjør seg klar for VM-sluttpillet, var planen at Carvalho skulle få seg verdifull spilletid på U21-landslaget. No thanks.

Det portugisiske U21-landslaget har samling i Lagos før vennskapskampene mot Tjekkia og Japan, en samling Carvalho var tatt ut til. 20-åringen har spilt 4 U21-landskamper med to scoringer, men blir nå stående med denne statistikken. For Liverpool-spilleren dukket aldri opp til landslagstjeneste.

LES: Vil låne Haaland i VM-pausen

Det portugisiske fotballforbundet melder Carvalho har sendt en sms der han forteller han nekter å representere det portugusiske U21-landslaget og kommer ikke til å møte opp. Denne meldingen skal ha kommet etter at U21-landslagslagstreneren hadde tatt ut Carvalho til troppen.

Ifølge This is Anfield kan dette være et signal på at Carvalho har bestemt seg for å bruke familiemuligheten til å dreie mot det engelske landslaget. Frem til U18 spilte han nemlig for England, nå blir det spennende å se om han følger Liverpool-spillerne Curtis Jones, Harvey Elliott og Tyler Morton for å spille for the Three Lions U21.

Vi tipper det jobbes hardt i kulissene hos det portugisiske og engelske fotballforbundet.

LES OGSÅ: Liverpool favoritter til å signere Bundesliga-stjerne