Primalskrik i lyseblått. (foto: city, twitter)

De fleste har merket seg nordmannens høstsesong i Premier League

Non-League-laget Ashton United skal ha lagt inn et meget optimistisk bud for å signere Erling Haaland på lån fra naboene Manchester City under den kommende VM-pausen.

Toppfotballen tar en pause under VM i Qatar, men den målfarlige nordmannen har ikke noe program de kommende ukene siden Norge ikke klarte å kvalifisere seg denne gangen heller.

SISTE: Ronaldo får massiv bot etter intervjuet

Ashton fra Northern Premier League Premier Division mener de kan tilby toppscoreren den perfekte løsningen for å hjelpe ham med å opprettholde kampformen.

«Det er den perfekte løsningen», sa Robins-manager Michael Clegg til ashtonunited.co.uk.
«City spiller ikke, og vi ønsker å hjelpe ved å holde Erling i form. Det er mer fornuftig enn han spiller golf i seks uker!»

«Vi tror han vil passe oss veldig bra og vil passe godt inn i troppens dynamikk.»

Ashton, som er basert bare noen kilometer fra Etihad Stadium, er på 11. i sin divisjon. De ble slått 2-0 foran et publikum på 622 på Gainsborough Trinity lørdag.

SISTE: Steven Gerrard favoritt til ny jobb

Haaland har scoret 23 mål på bare 18 kamper for Premier League-mestere denne sesongen. City-sjef Pep Guardiola sa forrige uke at Haaland ville få litt fri.

I VM-pausen er det ventet at han deler tiden mellom en ferie i Marbella og et besøk hjemme i Norge. Haaland kommer så tilbake på trening i begynnelsen av desember.

Artikkelen på Ashton Uniteds hjemmeside la til: «Klubben har ennå ikke mottatt noe svar fra Manchester City.»

City neste kamp er Carabao Cup mot Liverpool 20. desember.