Manchester United skal allerede ha planen klar for hva som skal skje superstjernen i januar. Klubben tar sikte på å løslate Cristiano Ronaldo i januar og vil la spissen gå gratis.

The Telegraph, som har bekreftet at Uniteds ønske er å gå videre og sin berømte nr. 7 forlate og la til at de ikke vil kreve en overgangssum. Men Ronaldo har fortsatt noen måneder igjen av kontrakten så det gjenstår å se om han vil dra uten å få kompensasjon for siste del av kontrakten, med mindre han har en ny klubb å gå til.

Friskt tilbud: Vil låne Haaland i VM-pausen

Avisen skriver også at den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren nå neppe er ønsket i en europeisk toppklubb. Et av få alternativer er at han reduserer lønnskravene betraktelig og går tilbake til sin første klubb, Sporting CP, eller vurderer en overgang til MLS, noe som setter en stopper for ethvert håp om mer Champions League-fotball.

Spenningen har nådd et nytt nivå på Old Trafford etter Ronaldos eksklusive intervju med Piers Morgan, som ennå ikke er sendt, men har blitt sluppet i korte snutter på sosiale medier.

KLUBBEN SVARER: Ronaldo får massiv bot etter intervjuet

I intervjuet beskriver den portugisiske landslagsspilleren sin mangel på respekt for Erik ten Hag, hvordan han føler seg «forrådt» av United og hvordan manageren og andre sentrale personer tvinger ham ut av klubben.

Det er mye som tyder på Ronaldo aldri kommer til å spille for United igjen.