Potter. (foto: chelsea, twitter)

Chelsea er sikre på at de allerede har landet en avtale for spilleren som kan løse problemene på Stamford Bridge, melder 90min. London-klubben ønsker å hente RB Leipzig-stjernen Christopher Nkunku inn så snart som i januar.

Som avslørt i september, gjennomgikk Nkunku en medisinsk test med Chelsea i sommer i forkant av en overgang til Stamford Bridge i 2023.

SISTE: Manchester United har planen klar for Ronaldo

25-åringen har en utkjøpsklausul på 58 millioner pund i kontrakten sin som vil bli aktivert neste sommer, men Chelsea har signalisert en vilje til å betale mer enn det umiddelbart, både for å sikre at en avtale blir gjort snart, men også fort å la dem spre nedbetalingen over flere år.

Christopher Nkundu er en offensiv kraft i Bundesliga

Kilder nær forhandlingene har fortalt 90min at det er en tillit hos Chelsea at signeringen av Nkunku er så godt som avsluttet, og fokuset er nå på å finne ut om han vil slutte seg til klubben i januar eller til sommeren.

På grunn av manglende form og resultater denne sesongen, presser Chelsea på for at Nkunku skal komme til Stamford Bridge så snart som mulig, men Leipzig er foreløpig ikke villig til å miste franskmannen, som har 12 mål på 15 Bundesliga-kamper denne sesongen, midtveis i kampanjen.

Friskt tilbud: Vil låne Haaland i VM-pausen

Med mesteparten av det harde arbeidet nå gjort når det kommer til Nkunku, fortsetter Chelsea å se seg rundt i Europa for ytterligere forsterkninger til deres tynne angrepsrekke.

AC Milans Rafael Leao er sterkt ønsket på Stamford Bridge, men de blå leter også etter en ren spiss, med Napolis Victor Osimhen fortsatt øverst på ønskelisten.

En avtale for Osimhen kan vise seg å være vanskelig og kostbar, derfor har Chelsea speidet på andre alternativer og har sett både Brentfords Ivan Toney og Borussia Mönchengladbachs Marcus Thuram, hvor sistnevnte er uten kontrakt i 2023.