Cristiano Ronaldo og gjengen på en god dag

Det er ikke lenger snakk om om, men om hvordan Cristiano Ronaldo forlater Manchester United og slik det ser ut nå blir det ganske så stygt. Grunnlaget for det som kulminerte med et åpenhjertig intervju med Piers Morgan (Red an: utrolig at han som en av verdens største drittsekker får fortsette å være på tv) mye lenger tilbake enn det vi først har sett.

Vi må helt tilbake til Ole Gunnar Solskjær erstatter Ralf Rangnick, hvor den portugisiske superstjernen ikke ble respektert. De som husker tilbake til sist sesong, kommer sikkert på historier om endring av treningstider og splittelse i kantina. Akkurat som man ser på bærumsskoler for privilegerte ungdommer med russebuss stenger andre ute.

I sommer var det samtaler mellom folkene til Ronaldo og Bayern München. – Disse samtalene skal i følge Daily Mail aldri helt slutter og er gjenopptatt med fornyet styrke.

Friskt tilbud: Vil låne Haaland i VM-pausen

Nå så sent som sist uke, før det famøse intervjuet skal Cristiano Ronaldo skal ha holdt et møte med sin agent og representanter fra Bayern München angående en potensiell overgang til de tyske gigantene. Agent Jorge Mendes som har vært i skytteltrafikk mellom klubber den siste tiden skal ha fått den tyske storklubben til å komme til dem for å diskutere overgangen.
Bayern München-direktør Oliver Kahn bekreftet i sommer at tyskerne hadde vurdert å forfølge 37 år gamle Ronaldo, men at klubben hadde innsett at portugiseren ikke passet inn i filosofien.

Nå skal interessen fra Bundesliga-mesterne komme tilbake, og ifølge Daily Mail handler det om at klubben ønsker en spiss som kan kjempe med Sadio Mané om plassen i front.

Cristiano Ronaldos kontrakt løper til sommeren 2023, men en endring i vinterens overgangsvindu virker ganske sannsynlig.

Les: Chelsea skal ha gigantavtale i boks!

Mye av kritikken som Cristinano Ronaldo kommer med er legitimt, kritikk som i flere år har kommet fra fans og media. Old Trafford er slitt og trenger oppussing. – Fasiliteter og eiernes holdning til hva klubben er er ikke verdens største klubb verdig.

En spiller med 32 trofeer og mer enn 800 seniorscoringer å vise til, er der han er ved å legge listen usedvanlig høyt, den ligger ikke høyt nok i Manchester United. Bayern München som har alt på stell, er ikke bekymret og har ikke latt seg skremme.