Har tatt over regien.

En hel fotballverden gjør seg klar til VM-sluttspill. Nå skulle kritikken mot tildelingen av mesterskapet til Qatar, prosessen bak det og valget av november/desember som periode, gradvis dempes og fokuset rettes mot det som skal skje på gressmattene. 32 nasjoner skal kjempe for å nå sine mål og fortjener all oppmerksomhet. Cristiano Ronaldo og PR-gjengen hans bestemte seg for å endre dette.

Intervjuet om hvor lite Ronaldo respekterer Erik ten Hag og hvor lite Man United har utviklet seg siden han var der forrige runde, ble delt på søndag, godt timet rett etter siste Premier League-kamp før VM-pausen. Det smalt skikkelig, vi mistenker at Ronaldo selv var fornøyd med alt oppstyret, sinnet og skuffelsen han virvlet opp hos klubben der han fikk sitt store gjennombrudd 2003-2009. Det som foregår i München er derfor vanskelig å forstå. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 4.00 for Danmark i VM Gruppe D

Etter sommerens overgangsvindu gikk Bayern-boss Oliver Kahn ut og bekreftet at de vurderte å signere Ronaldo, men at klubben hadde innsett CR7 ikke passet inn i filosofien deres. Etter at Ronaldo «har vist klubben sin finger’n» og bryter alt av lojalitet til drakta du bærer, har holdningen tydeligvis endret seg hos urkonservative Bayern München, som selv så på Robert Lewandowskis utbrudd mot klubben som det nærmeste du kommer forræderi.

LeoVegas: Sjekk ut boosted odds til VM-sluttspillet

Bundesliga-giganten har innsett at Sadio Mané er suksessen som forventet, med 11 scoringer på 23 kamper, men kan ikke sammen med 19-åringen Musiala og gjengen holde det nødvendige angrepstrøkket helt inn til trofébordet i Champions League-finalen. Det er fortsatt et stort hull etter Lewandowski, Mané trenger både konkurranse og støtte. Ifølge Daily Mail har Oliver Kahn og gjengen nå vendt seg mot Cristiano Ronaldo. LeoVegas: Boosted odds på 3.75 for England i VM gruppespill

Det engelske mediet hevder Ronaldos agent Jorge Mendes har hatt møte med representanter fra Bayern om en potensiell overgang i januar. Møtet fant sted forrige uke, der sjefene hos Bundesliga-giganten satte seg på flyet til England for å diskutere/forhandle om mulighetene med Ronaldo og Mendes.

Ender Bayern München med å signere Ronaldo, bryter det med det meste den stolte klubben ønsker å stå for. Likevel, når oppsummeringen etter sesongen tas, er det som kjent titlene som betyr noe. Vi blir ikke overrasket hvis CR7 dukker opp på en kamparena i Bayern-drakt.