Antony drømmer ikke, men har satt seg knallharde mål. (foto: united, twitter)

United-stjernen avslører sine mål.

Antony kom til Manchester United denne sommeren fra Ajax. Med en overgangssum på omtrent 86 millioner pund, som tilsvarer over en milliard norske kroner.

22-åringen har flere ganger uttalt at dette var hans drømmeovergang, men han har flere mål i karrieren.

Antony sier dette til The Players’ Tribune:

– Jeg lærte alle triksene fra legendene. Ronaldinho, Neymar, Cristiano. Jeg pleide å se dem på YouTube, takket være min «onkel» Toniolo. Han er ikke min onkel av kjøtt og blod. Han var vår nabo. Men han behandlet meg som familie, sier han.

Les: Enig med Ronaldo

Manchester United-stjernen fortsetter:

– Hvis du prater med media, så spør de alltid om dine drømmer.  Champions League? VM? Ballon d’Or? Det er ikke drømmer. Det er mine mål. Min eneste drøm var å få foreldrene mine ut av favelaen. Det var ingen plan B. Jeg skulle klare det eller dø i forsøket.

– Jeg gikk fra slummen til Ajax til Manchester United på tre år. Folk spør meg alltid, hvordan jeg kunne «vri om nøkkelen» så fort. Ærlig talt er det fordi jeg ikke føler noe press på en fotballbane.

– Når man vokser opp med å skulle hoppe over lik, for å komme til skolen, kan man ikke være redd for noe helst i fotballen. De tingene som jeg har sett, kan de fleste fotballeksperter bare forestille seg, avslutter den brasilianske landslagsspilleren.

Antony har 11 kamper for Manchester United denne sesongen, og notert seg for tre scoringer.