Mourinho trengte sårt de scoringene. (foto: roma, twitter)

Da Chelsea slapp Abraham til Roma i sommer fikk 24-åringen umiddelbart resultater i takt med spilletid hos Mourinho.

2 assists i første kamp mot Fiorentina og scoring i andre mot Salernitana. Etter dette har det blitt godt med spilletid på den tidligere akademispilleren til Chelsea, og totalt 5 scoringer og 2 assists på 17 kamper.

Les: Xavi kan rote seg inn i «Solskjær-fellen»

Det er bare det at det burde ha vært så mye bedre. Nå er det naturlig at en angrepsspiller treffer treverket og mister scoring, men i Abrahams tilfelle har det blitt for mye av det gode.

Football-Italia har telt seg frem tll at med skuddet i tverrliggeren mot Venezia, er den engelske spissen oppe i 7 skudd i treverket totalt. 3-2 tapet til Roma kunne dermed vært avverget, hvis Abraham hadde en kombinasjon av marginene på sin side og bedre treffsikkerhet.

Det skulle ha vært mål!(foto: roma, twitter)

Forrige måned kunne ikke Abraham dy seg:

-Vær så snill, fjern tverrligger/stang, det var 6. gang denne sesongen jeg har truffet det, skrev 24-åringen på Twitter. Ingen andre Serie A-spiller har gjort det oftere denne sesongen.

Når Roma nå har sklidd ut av topp-fire plasseringen i Serie A anbefaler vi at Abraham tar noen ekstra timer med skuddtrening før Genoa kampen. José Mourinho samler ikke på stolpeskudd.

Les: The Telegraph: Chelsea spiller høyt – trekker tilbake opprinnelig tilbud