Giovanni Simeone

Det vi har sett av Hellas Verona spiss Giovanni Simeone, sønn av Atlético Madrid manager Diego Simeone denne sesongen er tungt imponerende. – Det har vært en lang reise og mange som trodde på 26 åringen tidligere har mistet håpet.

Diego Simeone var på «høyden» for tre år siden, men etter overgangen til Cagliari i fjor sommer gikk det bratt nedover.

Les: Xavi kan rote seg inn i «Solskjær-fellen»

Cagliari, som har Simeone Jr på kontrakt hadde gitt opp håpet og lot han gå på låneavtale med opsjon på kjøp i sommer. Kjøpsopsjonen kan vise seg bli svært lukrativ for Hellas Verona som balanserer på en økonomisk knivsegg.

Giovanni Simeone, har imponert denne sesongen med ni mål og tre assist på elleve Serie A kamper. – Det har vekket interessen til en rekke klubber i flere land inkludert West Ham. Manager David Moyes har vært ute etter en ren spiss med Simeone sine egenskaper i boksen.

Daily Express melder at West Ham er interessert i å kjøpe spissen fra Hellas Verona etter at den italienske klubben utøvde sin kjøpsopsjon. Hellas Veronas kjøpsopsjon er verdt 10,2 millioner pund, etter det vil klubben snu seg rundt og selge til West Ham med fortjeneste.

Simeone har de siste årene tilhørt flere forskjellige klubber i Italia. Sommeren 2016 forlot han den argentinske River Plate for spill i Genova og siden den gang har han også tilhørt Fiorentina, Cagliari og Hellas Verona. Simeone har også scoret et mål på fem A-landskamper med Argentinas landslag. Sist gang han spilte med landslaget var i 2018.

Les: Har tjent 600 millioner mer enn noen andre sparkede managere

Hellas Verona befinner seg nøyaktig på midten av Serie A på 10.plass med 16.poeng etter 12.kamper.