Danke, Luis. (foto: liverpool, twitter)

Kampen om de største midtbanetalentene kommer til å bli steinhard de neste to overgangsvinduene. Liverpool er i kortsiktig skadekrise som må løses, en naturlig utskifting med veteranene ligger også og venter på klubben. I Madrid rigger Real Madrid seg for neste tiår med titler og suksess, der skal det bygges opp verdens beste midtbane som skal matche Modric, Kroos, Casemiro og kanonene.

Real Madrid begynte med den sentrale midtbanespiller Eduardo Camavinga i 2021, i sommer var det tur for det defensive midtbanetalentet Aurelian Tschouameni. I Liverpool siktes det inn mot Jude Bellingham.

LES: Haaland oppfordrer tidligere lagkamerat om å komme til City

Ifølge Marca har Real bestemt seg for sikre seg signaturen til den engelske landslagsspilleren foran snuten på Liverpool, Manchester United og City.

Men slaget mellom Liverpool og Madrid-klubben står ikke bare om en engelsk tenåring. Ifølge Sport er de to gigantene også i clinch i Brasil.

Jürgen klopp har de siste ukene sett en en håndfull av midtbanespillerne sine sendes på skadebenken, manageren har en utfordring som må løses på kort sikt. Med Thiago, Henderson og James Milner alle over 30, ligger også langsiktig forsterkning i kortene.

Ifølge Sport har Liverpool gått fra interesse for Flamengo-spilleren Joao Gomes, til å legge plan for å ødelegge Real Madrids kampanje for signering av 21-åringen.

Den unge defensive midtbanespilleren har i tillegg uttalt han «would love to play for Liverpool».

For Flamengos visepresident var linken til Liverpool og Real Madrid bare vås. Han hevdet ingen viste interesse for Gomes i sommer, som i stedet signerte ny kontrakt til 2025 med klubben.

Ifølge Sport er det bakt inn en utkjøpsklausul på solide 60 millioner euro, men der Real Madrid tror de kan overbevise Flamengo om salg for det halve.

Og det er her det begynner å bli interessant. Liverpool har en utfordring på midtbanen som må løses på kort sikt, Joao Gomes kan være både dette og med potensialet til å være del av den langsiktige løsningen. Sport hevder Liverpool har sendt signaler om at de står klar for å betale det fulle beløpet på 60 millioner euro i januar.

LES OGSÅ: Everton-spiller har fått beskjed om å finne seg ny klubb i januar

21-åringen har 106 kamper for Flamengo, dette er spilleren Liverpool skal være villig til å go the extra mile for å signere.