Mark Fotheringham er ikke heldig med sin nye hårklipp

Til tross for Huddersfield City seier over Cardiff før landslagspausen var allerede skjebnen til manager Danny Schofield beseglet. Inn som ny manager på John Smith’s Stadium et ungt og friskt pust i Mark Fotheringham. 38 åringen ahr fått atale med Terrieres frem til juni 2025.

Danny Schofield, fikk bare ni kamper ved roret, før han ble byttet ut. Mark Fotheringham har blant annet spilt for Celtic, Dundee, Norwich og Notts County i løpet av sin spillerkarriere og har nylig har vært assistent trener i Tyskland. Huddersfield som ønsker seg opprykk til Premier League har nok en vei å gå før det blir en realitet. Hyppig bytte av managere er ikke et godt tegn.

Les: Takker nei til ny kontrakt i Paris!

Forgjenger Danny Schofield erstattet Carlos Corberan da spanjolen dro mindre enn en måned før starten av sesongen, etter at Terriers tapte mot Nottingham Forest i Championship-sluttspillfinalen.

Dette tidligere Skottlands U21-landskapteinens første jobb som sjef, for de som er opptatt av statistikk kan vi fortelle han er den 14. manageren under 40 år som leder på de fire øverste nivåene i engelsk fotball.

En uttalelse på klubbens hjemmeside lyder: «Vi er glade for å ønske Mark Fotheringham velkommen til Huddersfield Town som vår nye managere. «Kontrakten hans, som varer til juni 2025, ble avsluttet onsdag morgen, men han hadde allerede startet arbeidet i Town ved å ta trening for første gang tirsdag ettermiddag mens forberedelsene fortsetter for lørdagens Sky Bet Championship-kamp mot Reading»

LES OGSÅ: Everton-spiller har fått beskjed om å finne seg ny klubb i januar