Assistent Markus Hoffmann og Urs Fischer

På toppen av Bundesligatabellen finner du til alles overraskelse Union Berlin. – Etter syv kamper har de 17.poeng på en klar førsteplass hele fem poeng foran regjerende seriemestre Bayern München. Mye av hyllesten går til klubbens sveitsiske manager Urs Fischer som har fått en gruppe med «vanlige fotballspillere» til å levere eksepsjonelt godt sammen!.

Akkurat som med Sjakhtar Donetsk som imponerer i Champions League minnes vi når Union Berlin spillere om at fotball er en lagsport. – Noe vi også ble minnet om i landslagspausen da Norge satte alt på at Erling Braut Haaland skulle bringe suksess.

Les: Takker nei til ny kontrakt i Paris!

Union Berlin har forlenget kontrakten til Urs Fischer.

– Han er en utmerket trener som sammen med sitt team har ført laget til den mest suksessrike periode i klubbens historie, sier Union-president Dirk Zingler til klubbens nettsted.

– Det vi har opplevd sammen de siste årene er utrolig og vanskelig å beskrive. Jeg føler meg hjemme her i Union, sier Fischer selv.

LES OGSÅ: Trent Alexander-Arnold har fått brutal beskjed fra Southgate

Hans assistent Markus Hoffmann blir også med videre.

Fischer kom til klubben i 2018 og førte laget til opprykk i første sesong. De to siste sesongene har laget kvalifisert seg til europacupspill. Så langt i høst er laget ubeseiret i serien med fem seirer og to uavgjorte.

De norske landslagsspillerne Julian Ryerson og Morten Thorsby er i Union-stallen.