Mange tror at en uforholdsmessig dose av C-faktoren er nok til å vinne på sportsbetting. Selv om flaks ser ut til å spille en rolle, er i virkeligheten ikke de beste spillerne de heldigste i verden, men menneskene som studerer og bruker de mest effektive metodene før de satser på 22Bet.

Strategisk n. 1: bankledelse

Riktig bankroll styring er hjørnesteinen i enhver sports betting strategi, som konseptet i mange andre høyrisiko spill som poker. Men betyr det egentlig kapital forvaltning?

Vi kan oppsummere det i en enkel setning: spill aldri med penger du ikke har råd til å tape. Det er ikke noe godt eller dårlig med dette, fordi alle bør være klar over sin økonomiske situasjon: noen anser en innsats på 10 euro som en dyr investering, og den andre mener det er normalt.

Det er viktig at når budsjettet er etablert (bordet er minst 50 ganger enhets innsatsen, fortrinnsvis 100), blir de individuelle innsatsene fordelt. Du kan for eksempel bestemme at hver innsats tilsvarer 2 % av bankboken din: på denne måten kan du øke eller redusere innsatsbeløpet etter hvert som bankboken øker eller reduseres.

Strategy nr. 2: Hold deg informiert

Hvis du virkelig vil vinne på sportsbetting, må du spesialisere deg på en eller to på det meste. På denne måten kan du enkelt kjenne alle nyhetene, resultatene, den fysiske tilstanden og mulige skader til spillerne i den valgte sporten.

Dette er viktig informasjon å vite før du setter et sportsspill, siden favorittlaget mitt noen ganger kan slite med et vanskeligstilt lag når de ikke klarer å stille med sine beste spillere eller kommer ut av en kriseperiode (og ). .

Hvis du er i uniform og ikke studerer statistikken til sportene du skal satse på, vil fordelen din (det vil si husfordelen) reducers ytterligare. Selvfølgelig gjør bookmakeren sin del og vet alltid hva som skjer før, under og etter spillene å satse på!

Strategy nr. 3: ikke overdrive flerspilleren

Flere spill er en spesiell type spill som lar deg plassere flere prestasjoner på en enkelt konto. Ved multippel har alle sannsynligheter blitt multiplisert, noe som fører til en høyere sluttverdi, jo flere hendelser som legges inn og jo høyere er den relative sannsynligheten.

For multipler multipliseres sannsynlighetene sammen, i så fall er det endelige anslaget 24,587712. Dette betyr at hvis du satser € 10 kan du finne € 245,88 (rundet opp) som vil gi deg en fortjeneste på € 235,88. Høres bra ut, ikke sant?

Faktum er at jo flere spill er veldig vanskelig å gjette fordi det er som poker – det er alt eller ingenting. Det er nødvendig at en hendelse ikke går i den tiltenkte retningen for å hindre enhver innsats. Det spiller ingen rolle om de fire andre i vårt eksempel har rett: hvis en er feil, er ingenting vunnet.

Strategisk №4: spill i santi

Live-betting lar deg bruke et bredt spekter av strategier som du kanskje ikke kan bruke hvis du var begrenset til sportsbetting før begivenheten. Alle bokhandlere tilbyr for tiden live betting og oppdaterer oddsen etter hvert som spillet skyter i været.

Å spille live er veldig nyttig og praktisk fordi det i utgangspunktet gir deg muligheten til å beskytte deg mot innflytelsen du allerede har promotert. Anta for eksempel at du satser på at et underdog-fotballag vinner med odds på 4,50. Med 15 minutter igjen vil dette laget vinne med et odds på 4,50. Med 15 minutter igjen er dette laget i ledelsen til tross for at motstanderne angriper febrilsk på jakt etter en aligning.