Keep out.

Vi må innrømme at vi har gått på noen smeller der vi har ledd høyt og rått av rykter som sildrer ut fra ulike mediekanaler. Da vi først skrev om Sadio Manés potensielle overgang til Bayern München, fikk vi mye pepper, dette var for usannsynlig. Det skjedde. Vi føler oss derfor forpliktet til å ta med et vilt Liverpool-rykte fra spansk media.

Darwin Nunez entret Anfield i sommer, der Liverpool strakk strikken lenger enn tidligere og skjøv opp mot milliarden over forhandlingsbordet hos Benfica. Da den uruguayanske landslagsspilleren fikk en litt treg start i den røde drakta, forsvarte Jürgen Klopp 23-åringen hele veien. Dette er en langsiktig investering i en spiller med et enormt potensiale.

LES: Arsenal presenterer regnskapstall vi skal slippe å se fremover

Så har Nunez gradvis knekket noen koder hos Liverpool, med 9 scoringer på 18 kamper. Ifølge Defensa Central har 23-åringens prestasjoner hos en av verdens beste klubber fått Real Madrid til å se på spissen som en mulig arvtager etter Karim Benzema.

Den franske toppscoreren har etter Ballon d’Or-sesongen vært satt ut med skader, og måtte trekke seg fra VM-sluttspillet. Det spanske mediet hevder Real Madrid vurderer å gjøre et fremstøt mot Nunez etter VM-sluttspillet.

Lykke til med den, Liverpool er definitivt ikke i en posisjon der de kan presses til å måtte selge en ny-signering Jürgen Klopp nå er strålende fornøyd med.

LES OGSÅ: England har sikret seg mot å få hetta på VM-straffer