Tok nok en telefon til Roman. (foto: roma, twitter)

Romelu Lukaku er på vei til Stamford Bridge og Granovskaia og gjengen rydder plass for at belgieren skal stå i samtlige ligakamper og levere de samme 24 scoringene som hos Inter. For Mourinho åpner det opp for en passende mulighet.

Tammy Abraham er ikke lenger ung og lovende, og har innsett at han må ut fra Stamford Bridge for å vokse videre. Det har blitt 82 kamper i blått med «helt greie» 30 scoringer, men Chelsea trenger mer.

Les: Interessen for Alexander Sørloth forsvant med Julian Nagelsmann

Arsenal har vært på byrivalen for å overbevise om at Abraham skal bli i London, men sannsynligheten er heller liten for at Chelsea gir Arteta fortrinnet med å sitte på det som er av inside information om Chelsea fra sesongstart.

Ifølge Sky Sports Italia har Atalanta også meldt seg på, men det er José Mourinho som har albuet seg frem i gangene på Stamford Bridge.

Nå er det ikke Mourinho som gjør fotbarbeidet hos Roma, men når det går mot overgang med Chelsea-spiller, er portugiseren garantert involvert.

Sky Sports Italia hevder Roma og Chelsea allerede er enig om overgang til rundt 420 millioner kroner.

Da skal det være opp til senterforwarden om Mourinhos Roma gir de rette arbeidsbetingelsene. Vi kan ikke skjønne at Abraham sier nei til å bli spille for Chelseas tidligere Special One.

Les: Celtic kommer aldri til å glemme ferskingen Kyogo Furuhashi