Peker ikke mot Camp Nou. (foto: arsenal, twitter)

Nå er det ikke vingen Mikel Arteta er mest bekymret for denne sesongen, men en ung spansk spiller klubben har fulgt lenge, fremstår nå som en sterk langsiktig forsterkning. Når det i tillegg er en overkommelig (i Premier League-kontekst) utkjøpsklausul som er i ferd med å jekkes opp, da må beslutningen tas i løpet av kort tid.

I 2020 fikk Alex Baena noen kamper for Villareals førstelag, for så å bli sendt på utleie forrige sesong til Girona og andredivisjon. I sommer var det tilbake til moderklubben og direkte hentet inn av Unai Emery til Villareals førstelag. Her var det rett inn på scoringslista, der 21-åringens start har tiltrukket seg mye oppmerksomhet.

LES: Vil hente Griezmann fra La Liga!

Ifølge The Mirror har Arsenal og Liverpool fulgt utviklingen til Baena gjennom akademiet nøye, nå hevder den engelske avisen at de to klubbene går fra interessert til sterkt å vurdere en 2023-overgang.

3 scoringer på de første 6 La Liga-kampene, 6 scoringer totalt på 10 kamper. Ifølge Daily Mirror har Villareal en utkjøpsklausul i 21-åringens kontrakt på 25 millioner euro, men jobber med å overbevise Baena om å forlenge, og dermed kunne jekke opp prisen på klausulen for å holde Premier League-klubbene på avstand.

LES OGSÅ: Manchester City enig om avtale verdt 900 millioner!