Bruker bare de beste, ikke de best betalte. (foto: real, twitter)

Real Madrid venter tålmodig på muligheten til å signere Erling Haaland, mindre tålmodig på å hente inn Joao Cancelo. Ifølge Diario AS har Real holdt øye med den portugisiske fullback’en siden han spilte for Valencia i 2017, nå planlegger kongeklubben å sende et testbud på 55 milliioner pund for spilleren med kontraktsutløp i 2027. Cancelo «serverte» forrige måneden Liverpool 1-0 seieren, men nettopp denne tabben plasserer 28-åringen utenfor rekkevidde for Ancelotti.

Høres snodig ut, men for Cancelo er bindingen til City og supporterne så sterk at han skal bruke all sin kraft til å rette opp for feilen som kostet City tre poeng.

LES: I ferd med å miste forrige sesongs Premier League-helt

 – Jeg bestemte meg for City (i 2019), men de første seks månedene var ikke spesielt gode. Jeg trengte en periode til å tilpasse meg. Nå er jeg mye bedre integrert, og jeg håper å spille her i mange år, fordi det er her jeg har det bra, begynner Cancelo ifølge Goal.

-Jeg kan prate om det, fordi etter tabben mot Liverpool forrige måned, en individuell feil som ga Liverpool tre poeng, så støttet folk meg og jeg følte love from our fans. Jeg ønsker å gi tilbake til dem fremover. Jeg ønsker å gi dem titler, fordi det er den beste måten å betale tilbake det supporterne har gitt meg, avslutter Cancelo.

Wow. Selv med to Premier League-titler og posisjonen som en av markedets mest creative and destructive full-backs, lar 28-åringen seg ikke affisere av Real Madrids kurtisering. Cancelo, med 18 kamper på banen så langt i sesongen, har en bindende avtale med City-supporterne han akter å holde. Real kan spare seg for testbud, her er porten stengt.

LES OGSÅ: Sky Sports: Liverpool kupper signeringen til Bayern München!