Vet midtbaneproblemet må løses. (foto: liverpool, twitter)

Spør Jürgen Klopp hvordan han har det med midtbanen sin denne sesongen, og du vil få et tysk grynt. Nå har Liverpool-manageren vært i storm tidligere, 2020/21-sesongen forsvant store deler av midtforsvaret ut med skade, men Liverpool klarte likevel å hanke inn Champions League-billetten. Vinterens overgangsmarked i 2023 blir ekstra viktig for at de røde holder farten helt inn til sesongslutt.

Da Liverpool hentet inn Arthur til Premier League på leie fra Juventus, kom brasilianeren som en nødløsning. Så ble nødløsningen selv skadet, trillet inn til operasjon og ute av bildet for Klopp. Det har gått rykter om hvordan Liverpool skal løse det i januar, ifølge Sky Sports Tyskland jobber Klopp og gjengen med å kuppe en av Nagelsmanns planlagte signeringer. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 3.75 til Bayern München/Barcelona/Liverpool 1. november

RB Leipzigs Konrad Laimer ønsket å følge Nagelsmann til Bayern i sommer, men exiten ble stanset av RB Leizpig. Det går en grense for hvor mange nøkkelspillere i tillegg til treneren Bayern skal få raske med seg. Den østerrikske landslagssspilleren har spilt for Leipzig siden 2017, og har hatt en viktig rolle på den sentrale midtbanen i RB Leizpigs ferd mot toppsjiktet i Bundesliga. Med kontraktsutløp neste sommer vil Laimer uansett forlate klubben da han ikke ønsker å forlenge. Bayern München får nå ingen arbeidsro med å legge til rette for signering av 25-åringen til sommeren. LeoVegas: Sjekk boosted odds på 2.85 til Chelsea/Manchester City/AC Milan 2. november

Sky Sports Tyskland hevder det jobbes hos Liverpool med hente Laimer i januar, RB Leipzig vil trolig holde døra åpen for å slippe å se spilleren med 167 kamper for Die Roten Bullen ende opp hos den arge Bundesliga-rivalen.

Konrad er ingen ny spiller på radaren til Liverpool. Sent i sommerens overgangsvinduet skal Premier League-klubben ha sendt en henvendelse til RB Leipzig, der Bundesliga-klubben takket nei til et salg som ville ha kostet Liverpool rundt 35 millioner pund. Nå kan lite stanse Laimer fra å forlate klubben, ifølge Sky Sports jobbes det for at overgangen skal skje i januar.

Julian Nagelsmann må nok innse at Laimer er tapt. Østerrikeren skal ifølge Sky Sports har signalisert at han ønsker å spille i Premier League, RB Leipzig takker neppe nei til muligheten til å stikke kjepper i hjulet til den største rivalen i Bundesliga.