Stemmingen på den San Siri er ypperlig om dagen selv om tapet mot Torino på søndag skapte en ubehagelig stor luke opp til Napoli som fosser frem mot et seriegull. – I fjor var det AC Milan under Stefano Pioli sin ledelse som klarte å holde Inter Milan bak seg og ble Serie A mestre.

Da Serie A hentet inn Stefano Pioli i 2019 var det mange som var svært skeptiske, 57 åringen hadde et par år tidligere hatt et ikke spesielt vellykket opphold som manager for stadionkamerat Inter Milan. I en periode med kaos og eierskifte har han klart å bringe klubben tilbake i toppen av Italiensk fotball.

Les: Sky Sports: Liverpool kupper signeringen til Bayern München!

I sin første sesong, som han overtok i oktober ble det en sjetteplass, den første hele sesongen 2020/21 ble det en andreplass før han som kjent kapret seriemesterskapet 2021/22 sesongen.

Pioli har helt siden i sommer, hver eneste gang en storklubb har trengt en ny manager vært på lista over aktuelle kandidater og nå, som han kontrakt gikk mot slutten skapte det bekymring blant fansen, som nå kan puste lettet ut.

Stefano Pioli forlenger med AC Milan til 2025. «AC Milan og Stefano skal sammen fortsette å jobbe med dette ambisiøse prosjektet som gjenspeiler klubbens historie og verdier»

Trener Stefano Pioli har sittet på en kontrakt som går ut i juni 2023.

Les: Arsenals nye forsvarsstjerne har fått tilbudet

I morgen tar AC Milan imot RB Salzburg i siste kamp i gruppespillet i Champions League. Stefano Pioli sitt mannskap går videre sammen med Chelsea i gruppe E med seier eller uavgjort.