Lider av å se hva han har gått glipp av. (foto: leeds, twitter)

Som spiller vet du at en sikker posisjon hos én manager høyst sannsynligvis vil endre seg umiddebart etter et managerskifte. For Adam Forshaw har dette blitt realiteten på Elland Road.

31-åringen har kontraktsutløp til sommeren, hos Leeds er det ikke mer å hente for. Selv plaget av skadet, var midtbanespilleren en av favorittene til Marcelo Bielsa. Store deler av 2019/20-seosngen og hele 2020/21-sesongen forsvant med hofteskade.

LES: Real Madrid kan droppe 650 millioners-testbud på Premier League-stjerne

Forrige sesong var Forshaw likevel tilbake og gitt tillit i 17 Premier League-kamper før Bielsa fikk marsjordre ut av Elland Road. Det var helt tydelig at Bielsa så Forshaw som en verdifull spiller for klubben da kontraktsforlengelse ble gitt til spilleren mindre enn to måneder før Bielsa fikk sparken.

Bare fem kamper etter at Jesse Marsch overtok, måtte Forshaw igjen ut med skade som holdt ham ute resten av sesongen. Da Marsch hentet inn favoritten sin Tyler Adams fra RB Leipzig og Marc Roca fra Bayern München i sommer, var det i teorien over for Forshaw. 47 minutter på kamparenaen i Premier League når vi er over i november, beskriver situasjonen.

Ifølge Football-Insiders kilde har Leeds opsjon på ytterligere sesong, men åpner i stedet opp for bud på Forshaw i januar. Dermed nærmer Leeds-eventyret seg en slutt for 31-åringen.

H