Suksess som ikke videreføres. (foto: rb leipzig, twitter)

De to siste sesongene har flaggskipet til Red Bull-familien snust på Bundesliga-trofeet med en tredje -og andreplass. Så bestemte Bayern München seg for å sikre at Nagelsmann ikke skapte mer trøbbel. 34-åringen overtok etter Hansi Flick, og Leipzig hentet inn ny manager fra lillebroren i Salzburg.

Etter fem Bundelsliga-kamper står Jesse Marsch med 4 poeng. Nå hører det med til historien at Bayern ikke nøyde seg med å tappe Leizpig for manageren, men også forsvarskjempen Upamecano og kaptein Sabitzer. Likevel, med ni poeng bak rivalen Bayern virker Bundesliga-trofeet fjernere unna enn på lenge.

Les: Iniesta: Xavi er klar

Svensken Emil Forsberg forklarer hvorfor den gode steamen fra forrige sesong er borte.

-Treneren ønsker å spille anderledes, og det er vi nødt til å lære. Det vil nok ta noe tid. Laget har kvalitet, nå skal vi bare vise det på banen, sier Forsberg ifølge Bild.

Bare.

RB Leipzig hadde inget valg da Bayern kalte inn Nagelsmann til tjeneste, men å plassere 34-åringens grunnarbeid fra de to suksessrike sesongene i en skuff, det høres ikke ut som en god investering.

Les på Popidol: «Succession» er endelig tilbake

Nagelsmans fotball, det er historie, Jungs. (foto: rb salzburg, twitter)

Vi får håpe Forsberg og gjengen snart skjønner opplegget til Marsch og hvorfor de skal bort fra en fotballfilosofi som fungerte. Ellers kan dette gjøre riktig så vondt for Leizpig-supporterne.

Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere