Har erfart såpass at han ikke skylder på mannen i dress. (foto: tottenham, twitter)

Sommerens Kane-historie var langvarig, smertefull for Spurs-supporterne og har det som virker som et negativt etterslep.

Vi snakker om spilleren med 23 scroringer og 14 assists på 35 Premier League forrige sesong. Vi snakker om spilleren som forrige sesong ble poengkonge i verdens tøffeste liga mens klubben slet seg til en tam 7. plass.

Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere

I midten av september står Big Harry uten scoring og assist etter fire kamper. Riktignok med kun 288 minutter på banen, men ingen unnskylding for en spiller som Kane.

Nuno Santo vil ikke høre på at det stilles spørsmål til Kanes leveranser.

-Vi må innse at vi ikke er i stand til å skape nok situasjoner, det er problemet vårt. Alle individuelle situasjoner som skjer med spillerne, berøringer og aksjoner er et produkt av laget, sier Santo ifølge AFP.

Vi kjøper den, men ikke helt. Tidligere har Harry Kane levert nesten uavhengig av hvordan resten av laget har prestert. Det er den ekstreme målteften som fikk Manchester City til å skyve 1,5 milliarder over bordet i august.

Mot Chelsea på søndag kunne Spurs hvertfall trengt the good old Kane. Chelsea vant kampen 3-0 med scoringer av to midtstoppere (!) og en defensiv midtbanespiller. Ikke bra.

Vi får heller mimre litt og håpe på at Kane finner seg sjæl. Raskt.

Les: Ronald Koeman lever farlig